5 причин придбати мультиварку

5 причин придбати мультиварку

Реклама зусібіч, хвалебні відгуки, привабливі знижки так і ваблять зробити вигідну покупку — придбати гарну помічницю, мультиварку. Придивляючись до її характеристик, здається, що це насправді гарне рішення для розв’язання кулінарних завдань. Чи дійсно це настільки корисна техніка, що її неодмінно потрібно мати у своєму арсеналі кухонних пристроїв — спробуємо розібратися у статті.

Універсальність приладу

Навіть найдешевша модель має чудовий набір функцій, завдяки чому навіть людина, яка не вміє готувати, зможе відчути себе шеф-кухарем. У пристрій закладена певна кількість програм для приготування їжі. Потрібно лише знайти рецепт страви в інтернеті або спеціальній книзі, якою комплектуються деякі мультиварки в Алло. Достатньо покласти необхідні інгредієнти до чаші, вибрати відповідний режим та дочекатися його завершення. Це під силу зробити будь-якому дорослому. Економія часу Пристрій самостійно контролює процес приготування. Корпус закривається герметично, отже — не відбувається активного кипіння рідини. Підгоріти страва теж не може. Якщо ж виникнуть проблеми, пристрій автоматично завершить програму та сповістить про це звуковим сигналом. Таку самостійність гідно оцінять молоді матусі та жінки, які не мають багато часу на хатні справи. До того ж чимало моделей оснащені функцією відкладеного старту. Можна з вечора підготувати всі інгредієнти, закинути їх до чаші, вибрати програму та час, до якого процес має завершитися, а вранці отримати свіжу теплу страву.

Багатофункціональність техніки

Сучасні пристрої поєднують у собі можливості декількох кухонних приладів. Це одночасно каструлі, сковорідки, духові шафи, пароварки, йогуртниці. Можна просто підігріти їжу, зварити суп, компот, тушкувати м’ясо, приготувати продукти на пару чи зробити запіканку. Деякі моделі мають функцію скороварки: у такому разі час на готування страв скорочується в рази.

Користь для організму

Мультиварка має схожість із піччю. У ній їжа так само рівномірно прогрівається, томиться та не пригорає. Корисні речовини, що містяться в продуктах, максимально зберігаються. Завдяки антипригарному покриттю чаші використання олії, масла можна звести до мінімуму. Страва виходить менш калорійною, що корисно для здоров’я.

Безпечність експлуатації

Техніка запрограмована таким чином, що по завершенні часу, відведеного на приготування певної страви, вона відключається та переходить у режим збереження тепла. Навіть якщо ви забули про неї, не варто хвилюватися, що їжу буде зіпсовано або вона охолоне. При підігріві споживання електроенергії мінімальне. Якщо у вашому арсеналі кухонної техніки ще немає мультиварки, варто замислитися з приводу її придбання. Корисних можливостей у помічниці безліч. Вона стане чудовою знахідкою для будь-якої людини, незалежно від її кулінарних здібностей.

Смотрите также:
Праздничное великолепие и вкусы Украины в банкетном зале "Prynada" Праздничное великолепие и вкусы Украины в банкетном зале "Prynada"
Духові шафи Whirlpool: Надійність та інновації на вашій кухні Духові шафи Whirlpool: Надійність та інновації на вашій кухні
Как готовить в мультиварке: секреты и лайфхаки Как готовить в мультиварке: секреты и лайфхаки
Сирне задоволення: як приготувати фондю вдома? Сирне задоволення: як приготувати фондю вдома?
Преимущества посещения кафе с летней террасой Преимущества посещения кафе с летней террасой