Де найбільш затребувані одноразові ланч-бокси

Де найбільш затребувані одноразові ланч-бокси

Сьогодні одноразовий ланч-бокс є популярною гастрономічною тарою для готових страв та різних харчових продуктів. Завдяки ряду особливостей їх використовують заклади громадського харчування, актуальні вони й в побуті.

Щоб вигідно купити одноразові бокси для їжі з поділкою та без поділок варто завітати в інтернет-магазин  «Плюс - Пак Україна». На сайті можна замовити продукцію гуртом напряму від виробника, що дає можливість отримати якісну тару без переплат. Ланч-бокси можна купити гуртом дрібним та крупним закладам громадського харчування, кафе та ресторанам.

Де використовується одноразовий ланч-бокс без поділок

Найбільш актуальною тарою сьогодні є одноразовий ланч-бокс без поділок зі спіненого полістиролу. Їх можна використовувати не тільки для пакування холодних закусок, а й гарячих страв, оскільки матеріал показує високі теплоізоляційні властивості. Таким чином в них можна організовувати доставку гарячих обідів.

В боксах можна транспортувати їжу на пікнік, використовувати для кейтерингу. Так зберігати харчові продукти в холодильнику чи морозилці. Місткості стануть незамінними під час продажу готових страв в супермаркетах чи кондитерських. 

Одноразові бокси для їжі: в чому їх особливість

Завдяки екологічності одноразового боксу для їжі тара відмінно підходить для транспортування готових страв, оскільки не шкодить здоров'ю та навколишньому середовищу. 

Це універсальна, легка та практична упаковка, яку можна використовувати для транспортування чи реалізації їжі. Бокси зі спіненого полістиролу надійно захищають вміст від механічних ушкоджень пилу та бруду. А головне — в такому посуді можна розігрівати страви у мікрохвильовій пічці.

Чим зручний одноразовий ланч-бокс з поділками

В разі, коли необхідно транспортувати декілька невеликих порцій готової страви ідеальним рішенням стане одноразовий ланч-бокс з поділками. В тарі можна розмістити основну страву та додати до неї додаткові закуски чи приправи. Також ланч-бокси з поділками можна використовувати в побуті. Їх можна зручно розмістити один на одного в холодильнику, компактно використовуючи внутрішній простір. Кришка в ланч-бокса щільно закривається та забезпечує герметичність конструкції. Таким чином в ємностях можна зберігати сиру продукцію та готові страви. 

Смотрите также:
Праздничное великолепие и вкусы Украины в банкетном зале "Prynada" Праздничное великолепие и вкусы Украины в банкетном зале "Prynada"
Духові шафи Whirlpool: Надійність та інновації на вашій кухні Духові шафи Whirlpool: Надійність та інновації на вашій кухні
Как готовить в мультиварке: секреты и лайфхаки Как готовить в мультиварке: секреты и лайфхаки
Сирне задоволення: як приготувати фондю вдома? Сирне задоволення: як приготувати фондю вдома?
Преимущества посещения кафе с летней террасой Преимущества посещения кафе с летней террасой