Віскі Jameson: види та особливості напою

Віскі Jameson: види та особливості напою

Віскі Jameson — преміальний міцний алкоголь, створений однією з найвідоміших винокурень Ірландії. Напої бренду справедливо вважаються одними з найкращих у світі. Поціновувачів приваблює неповторний смак з нотками меду, тривалий післясмак, у якому розкриваються відтінки горіхів. У щедрому ароматі напоїв запам'ятовуються шлейфи хересу, фруктів та дубу. Компанія пропонує широкий вибір віскі з витримкою від 3 до 20 років, що дозволяє купити Джемесон онлайн, незалежно від бюджету. 

Популярні лінійки віскі Jameson

Компанія виготовляє віскі за технологією триразової дистиляції. Це робить смак напою м'яким і чарівним. Сировина для сусла просушується в закритих печах, що дозволяє усунути характерний для скотчу торф'яний відтінок у смаку та ароматі. Маркетологи компанії активно працюють над розширенням асортименту, враховуючи загальні тенденції та особливості ринків у різних куточках світу. Серед найпопулярніших серій віскі знаменитого ірландського бренду:

  1. Jameson Irish Whiskey — бленд, створений з дистилятів з витримкою не менше трьох років. Напій має благородний бурштиновий колір, що грає сонячними відблисками. У м'якому смаку домінують горіхові нотки. Аромат зітканий з тонких шлейфів ванілі та хересу.
  2. Jameson Black Barrel — напій благородного бурштинового відтінку, виготовлений зі спиртів, що відпочивали в бочках з-під хересу та бурбону протягом трьох років. У м'якому смаку розкриваються відтінки тропічних фруктів, прянощів та ванілі, нотки обпаленої деревини. Букет витканий з тонких шлейфів абрикоса, нектарину та папайї.
  3. Jameson Slout Edition — віскі красивого золотистого кольору, у смаку якого запам'ятовуються нотки марципана, хмелю, какао. Тривалий післясмак зачаровує відтінками молочного шоколаду. Аромат тішить обертонами зелених яблук, ячменю, груші та лайма. Дистиляти для цієї марки віскі витримуються у бочках з-під пива.
  4. Jameson Gold Reserve — віскі благородного золотистого кольору. Бленд створений з дистилятів, що відпочивали у бочках 11 років. У м'якому смаку переважають нотки меду та прянощів. Букет витканий з відтінків дубу та насичених шлейфів хересу.
  5. Jameson Crested — напій золотистого кольору, що грає в келиху горіховими відтінками. У смаку переважають нотки хересу, спецій та шоколаду. Аромат заворожує обертонами фруктів, деревини та хересу.

 

Компанія випускає широкий асортимент напоїв у подарункових упаковках, а пляшки великого обсягу завжди привертають увагу власників барів та ресторанів. Вигідно та швидко купити всі ці види можна в маркеті важливих штук MAUDAU.

Особливості подання

Насолодитися складним смаком ірландського купажованого віскі допоможе дотримання правил подачі. Бленд рекомендується охолодити до 18–20 градусів: за цієї температури яскраво розкриваються тонкі шлейфи смаку та аромату. Тепліший напій обов'язково потрібно охолодити льодом або камінням.

Смотрите также:
Праздничное великолепие и вкусы Украины в банкетном зале "Prynada" Праздничное великолепие и вкусы Украины в банкетном зале "Prynada"
Духові шафи Whirlpool: Надійність та інновації на вашій кухні Духові шафи Whirlpool: Надійність та інновації на вашій кухні
Как готовить в мультиварке: секреты и лайфхаки Как готовить в мультиварке: секреты и лайфхаки
Сирне задоволення: як приготувати фондю вдома? Сирне задоволення: як приготувати фондю вдома?
Преимущества посещения кафе с летней террасой Преимущества посещения кафе с летней террасой